Diensten

Wij brengen ideeën tot leven in de digitale wereld.

Webdesign

Voor zowel bedrijven als particulieren is het belangrijk om zich van een goed imago te voorzien. Het is dus niet onlogisch dat een website meer en meer in de kijker komt te staan. Dan is het natuurlijk van essentieel belang dat bezoekers niet afknappen op wat ze te zien krijgen. MagicalPrint maakt professionele websites die u en uw klanten versteld doen staan.

Drukwerk

Naast digitale communicatie is het ook belangrijk om andere markten te betreden. Offline klanten bereiken is een belangrijk onderdeel van een goede marktstrategie. Zorg dat elke potentiële klant weet heeft van uw bedrijf. Wij denken samen met u na over uw doelgroep en gaan na hoe we deze het best kunnen bespelen. Met drukwerk van MagicalPrint zal niemand uw onderneming vergeten.

Ontwerp

Een goed ontwerp is uitermate belangrijk wanneer u klanten wilt aanspreken op een positieve manier. Het oog wil ook wat. Vanuit die overtuiging werken wij naar een kwalitatieve weergave van uw bedrijf. Trends zijn niet voor ons: wij zorgen dat het logo, de huisstijl of de flyer die bij MagicalPrint besteld wordt jarenlang kan meegaan.

Programmering

Met uw webdesign van MagicalPrint ziet de website er al zeer aantrekkelijk uit, maar dit online visitekaartje moet natuurlijk ook eenvoudig en efficiënt te besturen zijn. Zowel voor de klanten als voor uzelf is een professioneel systeem cruciaal om een website te blijven bezoeken en onderhouden.

Webhosting

Een plaats op het net is nodig om een website, mailbox of digitale flyer te verspreiden. Dit noemt men webruimte. Alles wat daarbij komt kijken (domeinnaam, databases, e-mailaccounts) kan u laten verzorgen door MagicalPrint. Zo moet u zich zelf niet gaan verdiepen in moeilijke Engelse termen om de beste voorziening te krijgen.

Domeinregistratie

Naast hosting is een domeinnaam ook een vereiste van een website, bezoekers moeten u immers snel en met een makkelijke naam kunnen vinden.